LATEST NEWS

Sex leketøy på nett sex leketøy menn

sex leketøy på nett sex leketøy menn

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Hvordan sexleketøy butikk på nette er best? Sign in to follow this    Followers 0. Hvordan sexleketøy butikk på nette er best? Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Report post  ·  1. Posted January 13, Hei jeg har tenkt på å kjøpe sexleketøy til meg og min mann..

Har dere bra erfaring med å bestille til de eller andre nettbutikker?? Share this post Link to post Share on other sites. Guest Gjest   0 0. Report post  ·  2. Hinata   Report post  ·  3. Jeg bestiller alltid fra erotikknett, de sender raskt og anonymt. Guest Grafica   0 0.

Report post  ·  4. Guest gjestegjest   0 0. Report post  ·  5. Guest Flode   0 0. Report post  ·  6. Report post  ·  7. Posted January 20, Report post  ·  8. Posted February 18, Jeg har prøvd en del av disse sidene og www. Report post  ·  9. Posted March 1, Silli   2.

Report post  ·  Posted March 2, Posted March 4, Jeg er litt nysgjerrig på hva som gjør sexytime til den beste butikken? Det er en rekke butikker som sender samme dag som du bestiller, så de kan umulig være raskere enn alle andre det er vanligvis posten som tar tid, ikke butikken Et ganske stilig design, helt ny butikk, som tydeligvis er veldig inspirert av erotikknett.

Ikke engang google fant den, men DU fant den Posted March 5, Nå har jeg bestilt en del undertøy og andre rekvisita fra club4shop, så nå venter jeg i spenning Syns de hadde det beste utvalget innen undertøy, det var heller skralt på de andre sidene.

Posted October 9, Lykke til uansett ;-. Guest MikeWaters   0 0. Guest Adene   0 0. Den nye butikken til erotikknett er jo helt rå da. Den "hjelp meg å finne" funksjonen er utrolig kjekk. Å si at de og nytelse har skrallt utvalg er vel å ta litt i? En penisvibrator trenger man ikke å bevege på, men holdes på plass mens man slapper av og nyter vibrasjonene som sendes ut i penishodet. Sexleketøy for analsex er veldig populært blant både heterofile og homofile, single som par. En analsexleke med en bøyd tupp er ideell for å stimulere prostata hos mannen, også kalt p-punktet.

Dette punktet fungerer nesten som g-punktet hos jentene og har man først funnet ut hvordan det fungerer er det mange som velger å stimulere dette med et sexleketøy. Analkuler er også populært, det samme er vanlige buttplugger. En penisring kan både være med vibrasjon og uten, men ikke alle strammer godt om penis og gir en ereksjonsfremmende effekt.

Vibrasjonene kan pirre mot klitoris, men om man snur vibratoren så den treffer testiklene vil den gi en hel del deilig massasje av testiklene hans. Ereksjonsringer er ofte en helt enkel ring og leves i alt fra singlepakning til sett med fem-seks stk. Disse ringene holder blodsirkulasjonen ute i svamplegemet sånn at man får en hardere og fyldigere ereksjon over litt lengre tid.

Ringen vil ikke stoppe blodsirkulasjonen helt, men stramme litt sånn at ikke alt blod går tilbake til kroppen umiddelbart. Kan brukes alene eller under samleie. Oppblåsbare dukker er populære for da får man både pupper, hender, vagina og anus, og noen ganger en munn til penetrering, til mannens store glede.

Full pakke rett og slett. En penispumpe er ment til å forbedre ereksjonen. Dessverre er det mange som tror at penis blir større av å bruke en pumpe, men i realiteten så er det penis som fylles maksimalt med blod for en hardere og fyldigere ereksjon. Pumpen er ikke et sexleketøy i seg selv, men enkelte kommer utstyrt med en vibrator som stimulerer til ereksjon og andre med en naturtro åpning for en pirrende følelse. Start med noe som er enkelt og ikke så dyrt, så om du skulle bomme helt er det ikke den største innvesteringen.

Når man finner ut hva man liker med et sexleketøy kan man oppgradere til et enda bedre et. Jo mer nupper, riller og vibrasjoner, jo mer stimulerer sexleketøyet. Det kan være positivt og negativt, kommer man tidlig vil disse lekene kunne gjøre at man kommer enda tidligere, men de kan også være fine å trene på å holde tilbake utløsningen.

Det er den beste mastrubasjons dingsen som finnes uten at jeg har prøvd veldig mye forskjellig - kun fleshlight før dette. Jeg har kjøpt tenga egg til min mann, og han er kjemefornøyd. Kjøpte en six-pack med forskjellige egg. Mannen min er kjempefornøyd og dette produktet kan anbefales!!!

Men det er store prisforskjeller her Indranis selger en six-pac til http: Anbefaler at du kjøper six-packen og prøver deg frem. De ulike eggene kan brukes flere ganger, husk bare å vaske de godt etter bruk ;-. Trakassering av meddebattant er. Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk lov. Krenking av privatlivets fred. Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming" , forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten.

Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende.

Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.

VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Men intet gehør fra kona, hun mener at dette er for grisete enslige tullinger Hva synes dere, er sexleketøy for menn mer grisete enn for damer? Hva synes dere, er sexleketøy for menn mer grisete enn for damer?

Hun har selv dildoer som hun buker alene eller innimellom sammen med meg og kun på seg selv. Nei, her må du sette deg ned med din kvinne og snakke litt! Sexleketøy av animalske produkter? Hei mrspock42    Selvsagt er det ikke noe forskjell. Sender deg en link med gode ideer for leker for menn: Jeg holder meg til den gode, gamle squashen, slår to fluer i en smekk da.

Det er den beste mastrubasjons dingsen som finnes uten at jeg har prøvd veldig mye forskjellig - kun fleshlight før dette Tenga eggene er helt fantastiske, anbefales anbefales anbefales.

Kjøp en strap-on til kona, så kan hun kjøre doggystyle på deg. Henvendelser om denne tjenesten: Moderator Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Kommentarer er skrudd av for Vann VS silikon glidemiddel Visninger. Det finnes utallige glidemidler på markedet, det virker som om enhver produsent av sexleketøy og Stroppeløse strap-ons og pegging Pegging har de siste årene blitt stadig mer populært i takt med at menn har blitt mer og mer oppmerk Dobbel dildo Leste akkurat en artikkel hos en kjent nettbutikk om dobbel dildoer… den var så full av feil o Sex stillinger for womanizer Womanizer er et sexleketøy som kan benyttes både alene og sammen med en partner.

Womanizer har siden vunnet en rekke priser og høster lovord hos alle som har Det første man bør gjøre når man har kjøpt seg analbeads, er å sjekke de Myke penisforlengere bør rulles både på og av som ett kondom En penisring stenger for blodet som normalt forlater penis og kan på den måten gjøre Sexleketøy for menn er ikke på langt nær like akseptert som sexleketøy for kvinner, men

sex leketøy på nett sex leketøy menn Report post  ·  7. En penisvibrator trenger man ikke å bevege på, men holdes på plass mens man slapper av og nyter vibrasjonene som sendes ut i penishodet. Bestilte og fikk sporingsnummer på pakken samme dagen. Jeg holder meg til den gode, gamle squashen, slår to fluer i en smekk da. Glass er blitt lek fitte slikking de siste årene og er bedre egnet, her er Glassvibrations ledende.

0 thoughts on “Sex leketøy på nett sex leketøy menn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *