LATEST NEWS

Dildo vibrator damer sex

dildo vibrator damer sex

Vil jo så gjerne at sexen skal fungere Følte seg truet og at han ikke strekte til. Så nå har jeg lagt den på hylla i allefall når vi har sex sammen og sexlivet blir dårligere og dårlgiere You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community. Already have an account? AnonymBruker, 23 hours ago. Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Sign in to follow this    Followers 0. Clue   0. Posted August 20, Føler dere at dere ikke er gode nok? Eller hva er det? Eller hva er det. Share this post Link to post Share on other sites.

Guest nepa   0 0. Posted August 21, En venn av meg fikk prestasjonsangst med den siste damen han hadde. Hun brukte jevnlig dildo. Han sa han måtte ha en dildo-bruksanvisning for å ha sex med henne Kan brukes på mange måter, ved å flytte den oppover og nedover eller å ikke røre den i det hele tatt.

Roterer av seg selv. Den beste, slår dildoene. Shady lady , Nesten for bra, kommer garantert og fort, må holde igjen litt på denne. For første gang skulle jeg unne meg en "gosak" og bestilte denne. Jeg angrer ikke ett sekund!! Fikk den idag og allerede etter 1 min hadde jeg nådd toppen!!

Det nye yndlingsleiketøyet mitt. Denne passer ihvertfall meg helt perfekt og jeg synes tykkelsen på denne er perfekt. Jeg kjøpte min sommer og den er så og si oppbrukt nå og litt utslitt etter all bruken. Av alle vibratorer er denne den beste! Nå er jeg bare på letning etter noe lignende, en som er lik i tykkelsen og like bra. Det er spørs om jeg kan måle noen opp med denne. Vil anbefale den på det sterkeste!! Orgasme for første gang , 6.

Jeg kjøpte denne og fikk den i posten i dag. Jeg prøvde den noen timer etterpå. Det tok få minutter før jeg oppnådde Orgasme. Aldri så intens og deilig. Er veldig fornøyd med dette produktet, ingen av mine gamle leker har fått meg til å komme så fort! Den er helt magisk med alle de forskjellige hastighetene og vibrasjonene!

Min første Rabbit vibrator og det eneste jeg angrer på er at jeg ikke har kjøpt en tidligere! Med denne i soveromsskuffen så blir vanlige vibratorer overflødig,muligheten til og velge hva du vil den skal gjøre og vibreringshastighetene gjør at den passer for alle og hvis du ikke vil at kaninørene skal berøre klitoris så er det bare og vri litt på den.

Ikke la prisen avskrekke deg som den gjorde meg før jeg kjøpte den,denne kommer garantert med en orgasmegaranti! The best a woman can get. Den snurrer, kulene knar deilig mot skjedeåpningen OG to små kaninører vibrerer og pulserer mot klitoris. Beste jeg i har i goodie-skuffen. Garantert orgasme hver gang. Rabbit sterkt,alle de forskjellige hastighetene man kan velge mellom. Det handler bare om å finne det leketøyet som passer aller best til deg og fine behov. Det finner massevis av spennende sexleketøy til kvinner.

En vibrator er alltid en hit, men hvis du ikke er så glad i glad i vibrerende stimulering, kan du prøve en dildo, f. Hvis du foretrekker anal stimulering, har vi også et bredt utvalg av sexleketøy til kvinner til nettopp dette formål. Mange kvinner opplever av det å bli stimulert i og rundt anus tilfører en ekstra dimensjon til sexopplevelsen. Det er mange produkter å velge blant, og heldigvis finner det ikke dårlige valg.

Det handler simpelthen om å dykke ned i den fantastiske verdenen av sexleketøy til kvinner og kaste seg ut i mange timers fantastisk lek. Sexleketøu til kvinner - mer enn bare leketøy Sexleketøy til kvinner er noe annet og mer enn leketøy. Det finnes et stort antall forskjellige typer produkter som kan heve kvaliteten på kvinners sexliv, enten hun holder på alene eller sammen med en partner. Hvis du foretrekker å bruke hånden, når driftene banker på, kan du med fordel bruke et godt glidemiddel til å gjøre opplevelsen enda bedre.

Glidemiddelet gjør bevegelsene dine mer flytende og frie, slik at du dermed kan utnytte ditt fulle potensiale. Blant vårt utvalg av sexleketøy til kvinner finner du også stimulerende oljer, som øker intensiteten av orgasmene dine, samt forskjellige bekkenbunnskuler, som styrker bekkenbunnen og øker følsomheten i vagina.

Sexleketøy, i deres mangfoldighet, er en hit uansett hva. Vil du gjerne glede din kjæreste, kone eller venninne med en gave de garantert ikke har lyst til å bytte? I så fall vil du utvilsomt finne noe i vårt utvalg av sexleketøy til kvinner, for husk: Jo mer sexleketøy kvinner får, jo større blir deres lyst til å eksperimentere.

De fleste kvinner får på et eller annet tidspunkt i livet lyst til å stifte bekjentskap med nye seksuelle utfordringer, og man skulle derfor ikke ha noe utsette på mangfoldet av valgmuligheter. Jo bedre og penere sexleketøy kvinner kjøper Vi har noe for alle. Felles for våre produkter er høy kvalitet og lekkert design. Vi er overbevist om at hvis du får et sexleketøy av høy kvalitet, så får du en bedre opplevelse.

Og nettopp dét er Sinfuls målsetning: Å bidra til å skape gode opplevelser for våre kunder. Blant vårt utvalg er sexleketøy til kvinner, er det massevis av produkter som har vunnet opp til flere priser og tester. I nettbutikken kan du enkelt finne alt det kvinner drømmer om innenfor sexleketøy, uansett hvilken type stimulering som er den foretrukne.

Dette var min aller første rabbit og jeg fikk utrolig mange sterke og kraftige orgasmer, men etterhvert, så ble den svakere og ødelagt.

Den ble godt brukt og slitt, alle orgasmene var likevel verd hver ei krone. Viktig å huske å kaste slikt avfall hos kondomeriet og dermed få rabatt på hvert elektrisk man kaster. Jeg har prøvd mange forskjellige og ulike og mer moderne nyere rabbit varianter men ingen slår denne og de mest ekte orginal typen. De andre strekker ikke til så riktig som denne! De andre er det ofte for kort kanin ører og selve rabbiten forsvinner.

Denne skuffet aldri selv om den ble ødelagt etter mange orgasmer.. Var veldig god, men gikk fort i stykker. Cum Bunny , Gjør meg så horny så perfekt som forspiel før sex også! Er helt avhengig av den etter å brukt den to ganger.. Kan brukes på mange måter, ved å flytte den oppover og nedover eller å ikke røre den i det hele tatt. Roterer av seg selv. Den beste, slår dildoene. Shady lady , Nesten for bra, kommer garantert og fort, må holde igjen litt på denne. For første gang skulle jeg unne meg en "gosak" og bestilte denne.

Jeg angrer ikke ett sekund!! Fikk den idag og allerede etter 1 min hadde jeg nådd toppen!! Det nye yndlingsleiketøyet mitt. Denne passer ihvertfall meg helt perfekt og jeg synes tykkelsen på denne er perfekt. Jeg kjøpte min sommer og den er så og si oppbrukt nå og litt utslitt etter all bruken. Av alle vibratorer er denne den beste!

Nå er jeg bare på letning etter noe lignende, en som er lik i tykkelsen og like bra. Det er spørs om jeg kan måle noen opp med denne. Vil anbefale den på det sterkeste!! Orgasme for første gang , 6. Jeg kjøpte denne og fikk den i posten i dag. Jeg prøvde den noen timer etterpå. Det tok få minutter før jeg oppnådde Orgasme. Aldri så intens og deilig. Er veldig fornøyd med dette produktet, ingen av mine gamle leker har fått meg til å komme så fort! Den er helt magisk med alle de forskjellige hastighetene og vibrasjonene!

Min første Rabbit vibrator og det eneste jeg angrer på er at jeg ikke har kjøpt en tidligere! Med denne i soveromsskuffen så blir vanlige vibratorer overflødig,muligheten til og velge hva du vil den skal gjøre og vibreringshastighetene gjør at den passer for alle og hvis du ikke vil at kaninørene skal berøre klitoris så er det bare og vri litt på den.

Ikke la prisen avskrekke deg som den gjorde meg før jeg kjøpte den,denne kommer garantert med en orgasmegaranti! The best a woman can get. Den snurrer, kulene knar deilig mot skjedeåpningen OG to små kaninører vibrerer og pulserer mot klitoris.

Beste jeg i har i goodie-skuffen. Garantert orgasme hver gang. Rabbit sterkt,alle de forskjellige hastighetene man kan velge mellom. Orgasmene kommer like etter man tar og leker med denne vibratoren. Den gir meg også mange orgasmer etter hverandre. Denne vibratoren får hele kroppen og musa til og dirre og vibrere,med følelsen om at en stor orgasme kommer. Myk og deilig vibratpr med vibrerende kaninører som treffer klitorisen akkurat der den skal. Er det helt bom er det verste som skjer at den blir lagt i en skuff og ikke brukt.

Anbefaler også at du kjøper en vibrator, siden det gir mere for jenter enn en dildo. Og ikke kjøp en sånn svær en, siden hun er såpass sjenert kan de virke litt skremmende, start heller med en liten en og jobb dere oppover. Stikker du innom en litt ordentlig sexbutikk er det bare å spørre personalet, så kan de anbefale noe som de fleste liker.

Jeg tror ikke du har noe å bekymre deg for Dette synes jeg var en skikkelig søt og omtenksom tanke av deg, så heldig hun er som har en kjæreste som går så langt i tanken på hennes behov og ønsker. Hadde jeg vært henne kan det tenkes at det ville vært mindre "skummelt" å få en pen, liten vibrerende dildo, og ikke en stor natur-tro sak med blodårer og full pakke. Fun Factory har flere alternativer som ikke er så dyre, de koster rundt ,- Disse får du bestillt på nett.

Jeg tilhører nok "de frigjorte og likestilte kvinnene på KG" og har flere varianter selv. Både til bruk med og uten kjæresten min.

Jeg bruker de ganske ofte på egenhånd, og jeg har sex med kjæresten veldig ofte. Kroppen fungerer slik at jo mer sex og orgasmer man har, jo mer får man lyst på Du runker vel kanskje litt på egenhånd du også, uten at det går ut over lysten til å ha sex med kjæresten din? Kanskje dette også kan bidra til å ta bort noen tabuer dere imellom, og gjøre sexlivet mer åpent?

Jeg har aldri hatt en dildo, men jeg har et par små vibratorer for klitorisstimulering. Om jeg var litt sjenert rundt dette hadde jeg ikke satt pris på å få en dildo i gave av samboeren. Siden hun ikke har noen fra før av og ikke snakker så mye om det, vet du kanskje ikke hva hun vil ha, og da er det vel ikke noe sjakktrekk om du bare kjøper en på måfå eks; hun vil ha en liten vibrator og du kjøper en stor dildo.

Sjønner det slik at det beste er å kjøpe en vibrator og ikke en dildo. Og at det beste er å begynne med noe "smått" Jeg tror ikke hun vil bli med i noen butikk og kjøpe hun er for sjenert , så det blir sikkert jeg som må kjøpe.

Hvis noen har noe å anbefale på internett så er jeg takknemlig Jeg er nå en av dem som ikke får noe ut av vibratorer, hva med å kjøpe noe som kan brukes til penetrering også?

Jeg har hørt mye bra om Stubby. Jeg får litt inntrykk av at dette er noe DU tenner på. Hvis hun ikke har sagt noe om at hun ønsker det så ville jeg i hvert fall spurt før jeg kjøper noe slikt til henne. Og hvis hun sier nei, så betyr ikke det at hun bare ikke "vil innrømme" at hun vil det.

Kanskje hun bare er brydd fordi du ønsker deg noe hun ikke er komfortabel med. Jeg tror ikke jeg tener på det, men gjenstår å se. Har ikke fantasert om det i allefall. Så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal tolke det, mulig jeg tar feil. Er veldig redd for å gjøre henne forlegen, bør jeg vente? Sambo min syntes også det var flaut. Jeg nevnte det noen ganger og skjønte etterhvert at hun hadde litt lyst å prøve.

Jeg kjøpte en helt vanlig dildo med vibratorfunksjon ikke noe svære, rosa dobbeldildogreier Fant et øyeblikk hvor jeg skjønte hun var klar for sex, og fortalte at jeg hadde en "gave". Ble godt mottatt, og vi bruker den som regel en liten stund enten som forspill, eller hvis jeg har kommet før henne og hun skal ha orgasme.

Det trenger ikke være tilfelle at hun vil ha en vibrator, selv om flere av oss her foretrekker det framfor en dildo - alle er forskjellige, så her må du nesten snakke med henne.

Og du vet heller ikke om hun vil være med på å plukke ut en enten i butikk eller i en nettbutikk , så her burde du også forhøre deg med henne, og ikke oss. Jeg ønsker meg en dlido, men mannen min tror jeg er litt for "ordentlig" til å godta at jeg har en. Skulle gjerne hatt en siden han er borte så mye Med dildo kan mannen min være tilstede å bruke den på meg eller omvendt ha ha , men jeg tørr ikke å spørre ham.

Og jeg vet ikke om han er en som tenker på det en gang. Men om jeg ikke får en før vi flytter sammen, tror jeg ikke at jeg noen gang tørr å skaffe meg en, for jeg klarer ikke å se meg bruke den når jeg har ham tilstede hele tiden.

Hva skal jeg med en da he he. Jeg er super nysgjerrig på det med dildo. Han må ikke tro at det er dildoen jeg vil ha altså redd for at han skal gi en uventet reaksjon som ikke er positiv!! Kjæresten min har ikke vært sammen med damer med leketøy før, så det virker ikke som at "alle" har det. Jeg hadde ett leketøy når vi begynte sammen og han ble så tent på det at vi sammen har investert i flere.

Jeg bruker dem både alene og sammen med ham, og synes sex blir mye bedre for meg når jeg har "hjelpemidler" for å oppnå gode orgasmer. Dette gjør at jeg blir mer kåt og vil ha sex oftere, og i tillegg blir kjæresten ekstra tent av at jeg bruker leketøy. Jeg foretrekker vibrator og ekte vare samtidig , men er jeg alene bruker jeg stort sett bare vibrator. Men dette varierer jo fra dame til dame, og litt etter dagsformen.

Jeg vil anbefale TS å gå på nett sammen med dama f. Bare google og finn nettbutikker med bra utvalg og bestille derfra. Det er mindre flaut enn å tusle rundt i en butikk og føle at folk ser på deg. Det blir også lettere å snakke om hva hun ønsker eller ikke ønsker når dere sitter hjemme. Jeg har 3 stykker, to har jeg fått i gave av kjæresten.

Har sjelden brukt dildo alene, men sammen med mannen min. Alene foretrekker jeg å fingre - sammen med en mann brukes den som et krydder. Kjøp gjerne en i gave, men ikke forvent at hun bruker den sammen med deg fra starten av. Kanskje blir den liggende i en skuff?

Da må du isåfall akseptere det. Har forresten aldri hørt om at jenter har mindre lyst på typen sin om de har en dildo. Det er ingenting som er bedre enn ekte vare! Som kun blir brukt når jeg savner kjæresten min. You need to be a member in order to leave a comment.

Dildo vibrator damer sex -

Tora Bakke Håndlykken Politisk redaktør: Vi har brukt den ene sammen, men det var mest rett etter jeg kjøpte den, og han var nysjerrig. Siden hun ikke har noen fra før av og ikke snakker så mye om det, vet du kanskje ikke hva hun vil ha, og da er det vel ikke noe sjakktrekk om du bare kjøper en på måfå eks; hun vil ha en liten vibrator og du kjøper en stor dildo. Det synes jeg er en opphissende tanke. Men det er bare litt for dumt. For det første skrev jeg: Sexklubber i oslo knulle hardt er forvirret nå: Blant vårt utvalg er sexleketøy til kvinner, er det massevis av produkter som har vunnet opp til flere priser og tester.

0 thoughts on “Dildo vibrator damer sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *